Zlacňujeme River Park až o 40 percent, láka ľudí J&T

Spoločnosť J&T REAL ESTATE znižuje ceny bratislavského luxusného projektu River Park. Ceny z viac ako 100-tisíc korún za meter štvorcový klesajú až na 60-tisíc Sk za meter štvorcový za holobyt. Firma tvrdí, že dočasne.

10.11.2008 17:44
River Park - nová vizualizácia Foto:
River Park Bratislava - vizualizácia
debata

"Znížením cien reagujeme na momentálnu situáciu na trhu, ktorý vďaka finančnej kríze nie je ochotný platiť za luxus toľko, ako ešte pred krátkym časom. Pre záujemcov o byt v River Parku tak vznikla jedinečná, časovo obmedzená príležitosť získať špičkové bývanie za neopakovateľnú cenu,“ uviedol v informácii pre médiá Peter Korbačka, partner skupiny J&T a predseda predstavenstva J&T REAL ESTATE.

"Aj keď očakávame, že k podobnému kroku pristúpia aj ďalší developeri a pokúsia sa konkurovať cenou, my znižujeme cenu pri zachovaní štandardov a tak nepredpokladám, že niektorý projekt dokáže konkurovať RIVER PARKU polohou, službami, a prevedením,“ doplnil.

Spoločnosť uvádza, že z celkového počtu 202 bytov v River Parku bolo v prvej fáze do predaja uvoľnených 140. Podľa firmy je už vyše 65 z nich predaných. Retailové priestory v tomto multifunkčnom projekte sú prenajaté na 90percent a kancelárske na viac ako 50 percent, uviedla J&T

Ceny bytov sa po zlacnení pohybujú od 60 000 Sk/m2 bez DPH v prevedení holobyt. V štandarde River Park residences, je cena o 17 000 Sk/m­2 vyššia

Spoločnosť stavila aj na služby s pridanou hodnotou. Každý majiteľ bytu v komplexe River Park sa stáva členom RIVER PARK OWNERS CLUB-u, z čoho mu vyplýva právo využívať súbor služieb.

V druhej etape má byť uvedených na trh ďalších 63 bytov, ktoré budú majiteľom ponúkať bývanie s 24 hodinovým servisom päťhviezdičkového hotela. Predaj týchto bytov, z ktorých 33 bude v objekte RIVER HOUSE a 30 v BLOKU B4 ohlási spoločnosť v krátkom čase.

"Okrem zníženia ceny očakávame zvýšenie predaja aj od uvedenia najexkluzívnejších bytov na trh. Najväčším lákadlom sú servisované byty priamo nad hladinou Dunaja v objekte RIVER HOUSE a mnohí klienti čakajú práve na ne. Vzhľadom na polohu, ale aj na koncept bývania bez starostí pôjde o unikátne nehnuteľnosti nielen na Slovensku, ale aj v strednej Európe,“ doplnil Peter Korbačka.

debata chyba